CAVALOR: Когато резултатите имат значение

0
1224

Марката Cavalor се ражда през 1989 и е дете на инженера Питър Боулен. През годините тя изгражда международна репутация на световен лидер в добавките за спортни коне. Днес продуктите на Cavalor се разпространяват в повече от 50 държави. Те допринасят за здравето, представянето и щастието на всички коне от първите им стъпки като малки кончета до пенсионирането им и се ползват от шампионите в конния спорт. За да се случи всичко това, компанията стриктно следва своите ценности, а имено Иновации – Качество – Резултати.

ИНОВАЦИИ

От науката към ефективността

В основата на всички продукти на Cavalor стоят научните изследвания. Ние вярваме,  че нашите продукти трябва да стигат при клиентите едва когато ефективността им е доказана с достатъчно лабораторни и полеви тестове. Ето защо клиентите по цял свят знаят, че продуктите на Cavalor наистина работят.

КАЧЕСТВО

Сами по себе си иновациите не могат да създадат страхотни продукти. Особено в сфера, където крайните потребители (конете) не могат да кажат дали продуктите работят или не.

За да се създадат отлични продукти за хранене и грижа за коне от добри идеи  са необходими 3 неща:

  1. Възможно най-добрите суровини.

Има голяма разлика в качеството на суровините. В Cavalor всяка партида на суровините се изследва в нашите лаборатории, оценяват се ефективността, стабилността  и абсорбционните качества.

  1. Най-добрия възможен производствен и качествен контрол.
  2. Доставката на продуктите до крайните им потребители по най-ефективния и практичен начин.

В Cavalor  производството започва с правилния избор на суровините и завършва с доставката на висококачествен продукт. Нашите производствени процеси са сертифицирани по стандартите на GMP (Good Manufactring Practices) и HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points).

Ние гарантираме пълно проследяване на произхода и качеството на суровините и пазим мостри от всички партиди на готовите продукти.

РЕЗУЛТАТИ

През 25те години на своето съществуване, Cavalor успява да привлече най-престижните и известни представители на конния спорт. Няма друга компания по света, която може да се похвали със спечелването на адмирациите на толкова много топ спортисти по цял свят. Ние правим това с едно единствено нещо – гамата от продукти, които работят точно както твърдим и носят истински, видими и измерими резултати.

Най-доброто признание за Cavalor е, че толкова много ездачи Световни и Олимпийски шампиони и носители на Световни купи се доверяват на продуктите ни, за да постигнат върховите си резултати.

Ездачите, които обичат и се грижат за конете си знаят, че избирайки Cavalor правят най-доброто за своя партньор – коня, независимо дали се състезават активно или яздят за удоволствие.

Вижте повече на:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име