Рихтер Фарма участва на семинар на БАВЛПЖ

0
1456

Българската асоциация на ветеринарните лекари за продуктивни животни ще проведе своя четвърти пореден семинар за отиващата си година. Събитието ще се проведе в два дни на две различни локации – 22 ноември в Разград в СПА комплекс „Островче“ и 1 декември в Дома на БВС в столичния квартал  Дружба 2.

Семинарите предвиждат богата програма с практически аспекти при употребата на фармацефтични продукти влияещи върху възпалителните процеси и др. Като вносител за България на храни за кучета и котки (Happy Dog и Happy Cat), козметика за домашни животни (Hery) и висококачествени продукти за коне (Equipur), българската фирма Рихтер Фарма ще представи богатата си гама с която работи на нашия пазар.

Основното предназначение на продуктите за коне от гамата Equipur са в помощ на ветеринарните лекари. Серията Equipur подпомага лечението при различни диагнози и може да се ползва като превенция на здравето на конете. Спортната част от тази гама изпълнява напълно желанието на собствениците да подготвят отлично своите коне за различни по вид състезания.

Ако сте член на БАВЛПЖ, участието в семинара е безплатно, а за всички останали желаещи се заплаща вход в рамките на 20 лв. в брой при регистрация.

За заявки и информация:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име