Втори кръг по обездка и първо място за Верт и Emilio

0
2101

С убедителна победа за германката Изабел Верт и Emilio, приключи втория кръг от Световната купа по обездка – Западноевропейската лига в Лион, Франция.

С два технически резултата от 80% и оценка за артистичност от 93%, шесткратната Олимпийска шампионка събра общо 84.410, което я постави пред шведът Патрик Кител, който стана втори с Delatio (80.980) и третата Антония Рамел с Brother de Jeu (80.060).

Верт, която спечели 3 златни медала на Европейски шампионати през 2017 и два златни медала на Световните конни игри в Трайън, вече се е насочила към петата си титла от Световна купа по обездка. За Emilio споделя, че в първия ден от състезанието е бил кълбо от нерви, но на следващия ден се чувствал много по-добре и малко по малко си възвърнал увереността.

   

Това е първото му състезание след състезанието в Аахен, където печели в Свободната програма. Освен това, той се състезава за пръв път на закрито за този сезон, свободната му програма е нова, така че се събират много новости с които да се справи, а Верт е щастлива от неговото представяне. Emilio е във върхова състезателна форма.

Верт планира да се състезава на всички 10 кръга от Световната купа по обездка – Западноевропейска лига и Емилио ще бъде отново в действие след две седмици за следващия кръг в Шутгарт, където на манежа ще излезе и другият шампион на Изабел – Bella Rose.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име