Арис Булс – пътешествия с дилижанс, внос и търговия с коне

0
2874

Арис Булс е единствената фирма в България, която предлага пътешествие с дилижанс. Фирмата е оторизирана за транспорт, внос и износ на коне, както и обучение на коне в тренинг за тежковозни състезания. В конюшните на Арис Булс се отглеждат най-добрите представители от породата Тежковоз, както и официално регистрирания „Най-силен кон на България“ за последните четири години, шампион в свръх тежката категория при надтегляния с тежък товар – кон Скот. Фирмата предлага и обучени коне-актьори за фото сесии и филмови продукции.

Пътешествията с дилижанс и коне са насочени към туристи от България и чужбина, които биха искали да се докоснат по различен начин до красотата и културата на родината ни. Прекрасен вариант за семейни екскурзии, фирмени тиймбилдинги и екскурзионни летувания. Дестинациите, разработени в различни пакети включват: участие в конен туристически преход с ездачи или чрез дилижанс във впряг.

Еднодневни или многодневни, маршрутите се комбинират с кулинарни наслади, пикник и барбекю в гората. Завършекът на всяко пътешествие и конна езда може да е по избор: в уюта и гостоприемството на етно механи или спа – хотели, придружени с атракциони, свързани с очарованието на пъстрия ни фолклор и магията на българските изкуства, занаяти, религия и бит. Организират се посещения до манастири, пещери и водопади, възрожденски селца и градчета-музеи. Основният туристически пакет на Арис Булс с коне и дилижанс започва от възрожденското градче Копривщица и може да се комбинира с различни по продължителност и дестинации маршрути, като например: живописните водопади на Етрополе със спирка при лековитите извори на Рибарица и Шипково, село Орешак с посещение на величествения Троянски манастир и градчето на занаятите.

Пътешествията с дилижанс или от гърба на коня са несравнимо изживяване, в пряк допир с природата и заряд за приключение!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име