БОЛКАН ХОРСИС, Конна база и клуб по конен спорт, Етрополе

0
5249

Конната база е разположена в една от най-красивите долини на Етрополския балкан, на 80 км от София и работи целогодишно. Разполага с 40 бокса, с размери 4 х 3.50 метра, оборудвани с автоматични поилки и хранилки, както и с плац с размери на 65х75 метра. Базата разполага с открита въртележка за коне, падоци за млади коне и кобили с малки кончета, оборудвани съблекални, складове за фураж, квалифициран инструктор – треньор, който предлага обучение и участие в състезания по прескачане на препятствия. Базата предлага още езда и разходка с пикник сред природата, възможност за туристически преходи при заявен интерес от поне 7 човека, а за най- малките гости – разходка с шотландското пони Деми. Базата има регистриран ездови спортен клуб, в който участват 6 аматьора и двама професионалисти.

На инструктора на базата -Ленко Ангелов принадлежи шампионската титла от държавното първенство в дисциплината „Конкур ипик“ за 2017 г.

За комфорта на посетителите се грижи и ресторанта, който е отворен всеки ден от 07:30 ч. до 22:00 ч. – подходящ за организиране на фирмени партита и обучение, както и на семейни празници.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име