BMW X5 – удоволствие умножено по 5

0
2903

От BMW знаят как да събудят любопитството на ценителите на марката. Четвъртото поколение X5 бе представено предпремиерно у нас, цели два месеца преди официалното му излизане на пазара, което е предвидено за 24 ноември.

Новото BMW X5 впечатлява с по-големите си дължина, широчина и междуосие в сравнение с предшествениците си, както и със любимото на някои шофьори -опционалните 22 цолови джанти. Влизайки в купето първо вниманието ви ще грабне скоростният лост покрит с кристални апликации “Crafted Clarity”, после ще се понесете по кожения салон и спортни седалки изработени от висококачествени материали, а двата 12,3“ инчови лесно управляеми тъч екрани ще са вашите верни помощници по време на път.

Лукс – това е подписът на новото X5

Шофьор или пасажер, всеки се чувства специален в новото Х5. Асистиращите системи помагат да поддържате желаната от вас скорост, телефонът ви получава +1 сила, превръщайки се в ключ за най-новия в класа си автомобил, който изпълнява и гласови команди.

Седящите на втори ред пътници разполагат с широкото пространство и с два 10,25’’-инчови цветни дисплея с тъч функция и възможност за Bluеray player, ТВ функция, както и пълна интеграция със смартфони, които не оставят място за скука.

Под капака на вашия партньор на пътя има опция за избор от три двигателя

  • бензинов с 340 конски сили;
  • дизел с 265 конски сили;
  • дизел с 400 коня, комбинирани с автоматик и задвижване на всичките колела.

Независимо къде сте, режимът 4Х4 превръща движението по пясък, камъни или сняг в повече от приятно изживяване, а въздушното окачване на предната и задна оси ще промени височината с 4 см надолу или нагоре, в зависимост от състоянието на пътната настилка и вашите предпочитания.

Луксът и емоцията в колата се допълват още, но не само, от гарантирана звездна гледка и романтична обстановка осигурена от панорамния стъклен покрив Sky Lounge – светлинна графика с повече от 15 000 елемента и възможността за избор между 6 различни цвята във вътрешното осветление.

Багажникът… тук думите са излишни, ако кажем, че побира всичко и всички ще е достатъчно, за да придобиете представа за размерите му. Просто няма да имате проблеми с него, а само решение на такива.

Въвеждането на новият SAV (Sports Activity Vehicle) BMW X5 на пазара е на 24 ноември 2018 г., като дилърите на BMW в цял свят вече приемат поръчки на клиенти.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име