Национално изложение на коне от породата Хафлингер

2
7842

Националната асоциация по коневъдство в партньорство с ранчо „Бандера” и мандра „Свежест”, канят всичко стопани отглеждащи коне от породата Хафлингер на годишно оценяване на жребци, кобили-майки и подрастващи кончета.

Събитието ще се проведе на 7 октомври, неделя, 2018 г. от 11:00 ч., с домакинството на дървената къща „Стражата“. Едноименната къща ще посрещне стопани и коне от цялата страна, като на откритите площи пред крайпътното заведение (пътя София – Кюстендил, местност „Стражата“, Конявската планина) ще дефилират най-добрите екземпляри от австрийската порода. Тричленно жури ще оценява представените коне по различни критерии и ще излъчи шампионите в отделните категории.

За всички гости, организаторите са подготвили пъстра програма с народни песни и танци, томбола с награди, барбекю и възможност за туристическа езда с коне от породата Хафлингер, дегустация и промоционални цени на всички млечни произведения на мандра „Свежест“.

За повече информация позвънете на: 0887 300 665 / 0888 300 665

2 КОМЕНТАРИ

  1. Здравейте, бихте ли потвърдили, на 6ти или 7ми октомври е събитието, тъй като сте написали 7ми октомври – събота, но всъщност е неделя. Благодаря Ви.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име