Българи с отличие от Dressage Аnywhere

0
3357

След провеждане на първото онлайн състезание по Обездка у нас на конната база в Борисовата градина (24 юли), последва и второто състезание, в което българските участници със специфични нужди постигнаха най-високи резултати.

Първото място е за Велико Великов с Moonlight RDA и резултат 60.56 %, следван от Евгения Кусева с Moonlight RDA и оценка 59.17 % и трета Ели Вучкова Тукет, също с Moonlight RDA и 57.22 %. И тримата ездачи тренират в клуб Epona Dressage.

Dressage Anywhere е международен сайт за онлайн състезания по Обездка, който предоставя на състезателите по-големи възможности за съревнование. По думите на съдиите, които оценяват представилите се ездачи – онлайн шампионата е идеален начин за спортистите да напредват в ездата. Dressage Anywhere си партнира с RDA (Riding for the disabled association), асоциация за ездачи със специфични потребности, която помага на повече от 25 000 души в Обединеното кралство годишно чрез хипотерапия, езда, волтижировка, впрягове и прескачане на препятствия.

Следващото събитие на конната база в Борисовата градина ще се проведе а 24 септември. Повече информация и ежедневни новини относно Dressage Anywhere Bg може да следите на страницата им във Facebook.

Междувременно пристигнаха розетките и дипломите на призьорите в първото състезание на базата в Борисовата – 2-ро място за състезаващия се треньор Ангелина Асенова с кон Ваяно. Поздравления!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име