Проблеми по копитата

0
272
Устройство на копитото – Подрязване и подковаване – Проблеми и решения

Изданието е в обем от 224 стр. и с помощта на над 1000 снимки, международно признатият подковач Роб ван Насау вниква във всеки аспект от грижата за копитата на конете и описва в детайли повече от 50 от най-често срещаните проблеми.

Първата част от книгата разглежда крака на коня отвътре и отвън. Описва как да разпознаете доброто и лошото подковаване, обяснява механиката на крака в движение, обръща внимание на баланса, илюстрира анатомията и връзките в крайниците и съветва как да се поддържат копитата в добро здраве. Втората част разглежда по-задълбочено често срещаните заболявания и състояния на копитата и подковаването. Всеки проблем е ясно обрисуван и съпроводен с лесно за разбиране описание на проблема, неговата първопричина и лечение.

Авторът Роб ван Насау има 30 годишен стаж като квалифициран подковач и работи в специализирана ветеринарна клиника за коне. Уважаван ковач, лектор и учител, той е бивш Европейски шампион по коване и Национален шампион на Холандия. Тази книга пише в колаборация със своя брат близнак Антон ван Насау, който също е учител и специалист в подковаването.

Изданието е на английски език.

Цена: 45 лв.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име