8 пъти по-добри

0
2413

За 8 ми път BMW и MINI канят на своето специализирано търговско изложение, където представят целият си спектър от предложения на нови и сертифицирани употребявани автомобили представители на бранда.

От 17 до 20 май, от 10:00 до 20:00 часа, вратите на зала 4 в Интер Експо Център ще са отворени за любителите на баварската марка, а входът е безплатен. Посетителите ще имат възможността да видят над 120 нови и употребявани автомобили и над 680 такива на склад. Желаещите да се сдобият с нова кола ще могат да изберат както между сертифицирани употребявани автомобили с марките BMW Premium Selection и MINI NEXT, така и актуалната гама от нови автомобили BMW и MINI и мотоциклети BMW Motorrad. Изложението е пътя, който BMW Group България е избрала за да създаде допълнителни възможности за контакт със своите потенциални клиенти. Съпътстваща изложението е новината, че от май 2018 г. от програмните изисквания на BMW Premium Selection и MINI NEXT отпада ограничението за възраст и пробег на автомобила, което гарантира същото високо качество на продуктите и обслужването при употребявани автомобили, каквото е при продажбата на нови.

Мераклиите, които пожелаят да се сдобият с автомобил от изложението, в рамките на следващите четири дни, ще се ползват с предимството  на преминаване на всички етапи за покупка на нов или сертифициран употребяван автомобил, включително: пробно шофиране, одобрение за лизинг, обратно изкупуване и оценка на място от независим оценител – ДАТ България.

Програмите BMW Premium Selection и MINI NEXT се предлагат от всички търговски партньори на BMW Group България в цялата страна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име