ПЪТЕВОДИТЕЛ НА ДОВОЛНИЯ ЕЗДАЧ

2
3285

Отдайте чест на цялото войнство коне, ездачи, треньори, собственици на клубове, бази, центрове, ферми и много-много други – участници в поредното IV издание на специализирания справочник “Кой, Кой е в света на конете и къде да яздим в България?“.

На 200 страници ви очаква потерия от информация, където строени и подредени, с вярна посока във вашето търсене, стоят конеферми, институции, експерти, доктори, фотографи, художници, магазини, сарачници, учебни заведения, клиники, транспортни фирми и подковачи.

Справочникът ще ви срещне с хора, които се вълнуват докато отглеждат, развъждат, тренират и състезават конете си. Пътеводителят цели да улесни ценителите и потребителите в сферата на коневъдството, конния спорт и конния туризъм, която обхваща съвкупност от дейности. Нивото на събраната информация е справочно и дава бърза информацията поднесена така, че да направи щастливи всички ездачи и да приобщи към голямото семейство на влюбените в конете още нови приятели.

Във формат А4, луксозното издание ще се разпространява в цялата страна чрез услугите на разпространителска фирма „РВР Ръбин“ и собствена мрежата за разпространение на издателя. С предимство при поръчка и доставка са туроператорските фирми подали предварителна заявка, следват приоритетно фирми –рекламодатели и участници в справочника. Очаквайте още подробности, посочки за вериги бензиностанции, магазини, конни бази, хотели, клиники и други места, където ще се предлага справочника за директна продажба.

Съвсем скоро, доставен пред прага и на вашата конюшня!

2 КОМЕНТАРИ

  1. Здравейте!
    По какъв начин може да се закупи справочника за 2018г., или е в ограничени количества и само за определени хора?

    • Здравейте! Справочникът ще може да си поръчате най-късно до 2 седмици. Пишете ни на e-mail, който ще намерите в КОНТАКТИ в сайт EZDAPRESS.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име