DS 7 Crossback взе приз за най-добър интериор

0
2050

Представеният през март 2017 година на автомобилното шоу в Женева, атрактивен красавец, DS 7 Crossback получи най-високото отличие на 33-ия Международния автомобилен фестивал за дизайн в Париж. Проявата стартира в края на 31 януари и продължи за радост на публиката 5 дни. Отличието беше връчено от Етиен Жернел, изпълнителен директор на списание „Ле Поинт“ на Тиери Метроз, директор стил на бранда DS. Наградата е резултат от високите цели, които си поставиха стилистите на DS, дизайнерите, инженерите и екипите, ангажирани с ръчната изработка на много от елементите на колата. Фестивалът показва първия модел от II поколение гама на DS, демонстриращ дързост, авангарден дух и прецизност, които са движеща сила на марката DS вече 4 години.

Селекцията от материали и технологично оборудване от последно поколение провокираха членовете на журито, което се състои от експерти в сферата на дизайна, лукса, модата, архитектура, историческо наследство и медиите, да дадат гласа си за DS 7 Crossback. Благодарение на двата 12-инчови екрана и шикозния декоративен шев във формата на перли върху бордното табло и панелите на вратите, цялото табло има изключително модерна визия. Кожата и изработката на плетките са друг отличителен белег на опита на експертите от DS.

Марката DS използва два типа кожа – зърнеста кожа Nappa и кожа с по-меко усещане, която също се класифицира като Арт лидер и е с патент Nappa. Отличаваме и седалките, които са изработени от кожа с ефект верижка на часовник.

Отделно DS 7 включва обработка на алуминиеви детайли, разположени на различни места в купето, ‘Clous de Paris’, които представляват възпроизвеждане на прирамидални форми.

Верен на персонализацията, моделът предлага избор от пет интериорни решения, които носят наименованията на емблематични места в Париж: DS Bastille, DS Rivole, DS Faubourg, DS Opéra и спортната тема DS Performance Line. В зависимост от изброра на клиента, бутонът на централния екран може да бъде кристален или автомобилът да разполага с луксозен часовник B.R.M R180, който е създаден специално за него от известния френския производител B.R.M Chronographes. Часовникът е интегриран в бордното табло и „излиза“ елегантно при запалване на автомобила.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име