Мира Бъчварова без кон!?

0
2679

Щурото момиче на българската мода този път ще притихне

14 февруари, сряда, 2018 – Клуб „Планет“, София, 19:00ч.

Дали това е възможно? Часовете преди 14 февруари са истинско затишие пред буря, която обещава да разтърси столичния клуб „Планет“ навръх празника на виното. Точно в 19:00 ч. под напева на чинари, с тътен на кукери, ще започне дългоочакваното модно ревю, което представя  последната колекция на авангардната дизайнерка Мира Бъчварова.

Устремена към истината, търсеща, откриваща, бунтарката в българската мода ще разчупи наслоената предубеденост към празника 14-ти февруари. Тя е влюбена в изкуството и опиянена от българското.

Самодиви и съвременна мода на един подиум в ревю, което обещава да е повече от спектакъл, замислен от екстравагантната Мира.

Самата тя е многолик образ на модерната жена – модендизайнер, ездач – джигит, щура моторджийка, предизвикателна, енергична, вихрена, различна.

В този дух е и най-новото й ревюто, в което ще представи облекла с народни елементи, нестандартни бизнес облекла, като палта-бански и колекции с причудливи комбинации направени със стил, класа и национална принадлежност .

На подиума ще блеснат непрофесионални манекенки – дами на различни възрасти от клуб „Бизнес на високи токчета“. Красиви, успели и ексклузивни те ще пресъздадат образа на Пагане.
Ансамбъл „Чинари“ ще прогонят злите сили, така че доброто да се превъплати в снагите на изваяните танцьорски от балет “Вайбс“.

Вечерта на влюбените и лозарите в столичния клуб „Планет“ ще представи историческия разказ за България, пречупен през творческото виждане на Мира Бъчварова с помощта на скица, креда, конец и игла.

Историята акцентира върху корените на българската народна култура. Контрастно една след друга ще се преливат темите – Висшата мода със своята бляскавост, червен килим и парвенющината на българина. После упадъка и бунта на обществото. Сетне ще изригне ъндърграунда – общество, което твори. Малко преди финала зрителите ще се завърнат в реалността буквално в нощния изкушаващ живот на столицата и момента в който всяка дама иска да бъда забелязана и обичана. Накрая, в обятията на празника, ще възтържествува божествена наслада от висша, бизнес и вечерна мода, полята с отбрано вино.

*Колекцията е вдъхновена от трагичната любов между Пагане и Хан Аспарух…

…Заповядайте да научите всичко за историята от онези времена до днес на 14 февруари, 2018, сряда в столичния клуб „Планет“ от 19:00 ч.

www.mirabachvarova.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име