Майкъл Оуен – водещ на наградите Godolphin Stud and Staff awards

0
1644

Бившият английски футболист и сегашен коневъд  Майкъл Оуен, бе обявен за гост водещ на наградите на Godolphin Stud and Staff awards за 2018 година.

Наградите се връчват за 14 –ти път за изключителните способности, отдаденост и принос на 6000 коня и хората, които се грижат за тях. За награди за предвидени повече от 120,000 паунда.

Събитието на 19 февруари ще се проведе в Лондон и ще посрещне 18 финалиста, техните колеги и семейства, заедно с водещи представители на индустрията, политици и представители на медиите.

От както е спрял с футболната си кариера, Оуен се радва на успеха си като коневъд. Наскоро беше и дебюта му като жокей, завършвайки на второ място през ноември месец 2017 в благотворително състезание в Аскът, в подкрепа на Фонда в полза на провинцията на принца на Уелс. „Отдавна храня голяма любов към конните състезания и за мое щастие, успях да се замеся в спорта като собственик и развъдчик. Видях колко много и трудна е работата на конегледачите и колко много ги е грижа за конете. Тези награди е чудесен начин да бъде признат усиления труд на всички.” – споделя бившата футболна звезда.

Godolphin е световен екип, който се занимава с отглеждането на състезателни коне от чистокръвна порода, основан от Шейх Мохамед Бин Рашид ал-Мактум – вице президент и премиер на ОАЕ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име