Списание ЕЗДА брой 111

0
64

Захладнялото време е само една от причините да потърсите горещият тропот на десетките коне, препускащи в най-новият ни брой. Очакват ви потерия от Дунавски коне и унгарски Нониуси с подробности за новоучредената международна асоциация, която ще съхранява и развива двете породи. Като бисер в короната при родната ни порода блести от корицата Царицата сред дунавките – кобила Лейди Зет. Защо собственичката на шампионката за 2016 в породата Дунавски кон отказва да я продаде, след като и българи и чужденци наддават за уникалната черна красавица? Защо не заминаха българските ездачи на Световното по ендюранс? Защо си направихме приют за магарета, а не приют за коне? Защо бизнесът захвърли токчетата и хвана юздите? Защо една англичанка пази конете на Ахил? Защо световните номадски игри потресоха света и кой е бързоходния тежкоатлет сред конете?

Това са малка част от поредицата въпроси, чийто отговори ви очакват в брой 111 допълнени с пиперливи коментари и интересни репортажи.

И още: турнир „Jump and Drive“ в Житница, есенни гонки в Долни Раковец, турнир за тежковози в Нова Махала. В рубриката „съвети“ правим бърза чистка в конюшнята и сетне си разделяме паничка ечемик с конете. В скоростните страници заредени с „Конски сили“ представяме BMW X2 и BMW i3, Dacia Duster Edition 2016 и Ford Mustang

Желаем ви приятни мигове с ЕЗДА-та!

Цена: 5 лв.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име