208 хиляди души посетиха панаира на конете EQUITANA.

0
3412

Виж галерия със снимки тук.

Equitana, който се проведе от 18 до 26 март в немския град Есен, за пореден път доказа, че е един от най-големите по мащаб и важност конни фестивали в Света.

Общия брой посетители тази година стигна 208 хиляди, включително 32 хилядната публика, която аплодира забележителното Hop Top Show, седем вечери от деветте фестивални дни. В 15 изложбени зали бяха разположени щандовете на 750 фирми от 30 държави. Нямаше нещо, което да липсва на фестивала, напротив, имаше от всичко и то по много. Доказали се имена от конния свят, като Пат Парели, Изабела Верт и Лоренцо – летящият французин, бяха част от фестивалната програма, която изобилстваше с интересни хепънинги от сутрин до вечер. На фестивала присъства и 75 год. Линда Телингтън – Джоунс, която представи на малката арена своят T Touch метод, чрез който работи с конете. Интервю със забележителната дама очаквайте скоро на сайта ни.

Повече за EQUITANA можете да прочетете в новият 114 брой на списание ЕЗДА, който ще излезе на пазара последните дни на март.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведи текст
Въведи име